U aprilu 2018. godine, otvaramo vrata svoje nove poslovnice u Sarajevu, BBI centar, Trg djece Sarajeva 1.
Posjetite nas!

Tags:

nove poslovnice

Novi poslovni prostor agencije Capitalia je vrhunski opremljen ured, a u sklopu samog centra klijenti imaju i druge pogodnosti, obezbjeđen parking prostor i raznovrstan spektar drugih usluga i sadržaja.

Klijenti će ulaskom u novu poslovnicu agencije Capitalia na raspolaganju imati svog relationship managera koji će pomoći preporukama i savjetima, na raspolaganju su i informativni i edukativni poslovni sadržaji, pristup Wi-Fi mreži.

Poslovnica će novim i postojećim klijentima, dizajnom i opremljenošću omogućiti ugodnu interakciju i iskustvo, te dodatno približiti  usluge poreznog, pravnog i finansijskog savjetovanja.

 

Otvorenje ove poslovnice je rezultat ustrajnosti za unapređenjem usluga koju pružamo, uloženog vremena, ideja, rada, te bliska i kvalitetna saradnja samog kolektiva i prije svega, lojalnosti naših klijenata. – poručio je generalni direktor računovodstvene agencije Capitalia Nedim Haverić.

 

Proteklu 2017. godinu obilježio je konstantan rast poslovanja i povećanje kolektiva agencije Capitalia. U 2018. godini razvoj se nastavlja unapređivanjem digitalizacije usluga, novim načinima komunikacije i ulaganjem u nove tehnologije.

Unapređenje saradnje sa poslovnim partnerima i dalje je najvažniji aspekt poslovanja čime Capitalia još jednom opravdava epitet lidera na tržištu finansijskih usluga.

 

Pozivamo vas da nas posjetite u novom prostoru već početkom aprila 2018. godine. Očekujemo vas!

 

Naravno, i dalje smo vam dostupni i na raspolaganju u poslovnom prostoru u Ul. Zmaja od Bosne 47a.

 

Želimo biti i vaš partner za uspjeh.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.