logo-long-b

Karijere

Postani dio tima u jednoj od brzorastućih kompanija u BiH

Postani dio tima

Računovodstvena agencija Capitalia u svom timu gradi kulturu povjerenja, ličnog i poslovnog razvoja. Naše ključne vrijednosti su inovativnost, stalni rast i razvoj. Dokaz tome su nove usluge, liderska pozicija na tržištu finansijskih i računovodstvenih usluga u BiH.

Timski rad i dobar odnos s klijentima temeljimo na iskrenoj komunikaciji i transparentnosti u radu. Upravo takav odnos doveo nas je do pozicije brzorastuće kompanije na tržištu BiH. Računovodstvena agencija Capitalia godinama kontinuirano zapošljava.

Želimo vas upoznati

Da bismo mogli implementirati promjene i ići u korak sa zahtjevima tržišta, kontinuirano ulažemo u svoje zaposlene. Postoje tri cilja u razvoju profesionalnih i organizacijskih sposobnosti:

Prijave za posao

Raditi u Capitaliji znači biti stručan u svom području, usmjeren na ciljeve, odgovoran u obavljanju radnih zadataka i spreman na rad u dinamičnom timu. Provjerite koji su trenutno objavljeni natječaji, možda pravo radno mjesto čeka baš na vas!

Studentski posao

Želite raditi u Capitaliji prije završetka studija? Ako ste komunikativni i željni novih znanja i želite postati dio našeg tima, ispunite obrazac i pridružite nam se.

među 10 najpoželjnijih poslodavaca u sektoru računovodstva i revizije u 2019. godini

Ljudi su najvredniji resurs računovodstvene agencije Capitalia. Pridruži se timu koji mijenja ekonomsku sliku BiH na bolje.