capitaliablog-logo-long-b
Capitalia

KONKURS ZA STUDENTSKI POSAO!

Postani dio CAPITALIA Teama!

 

KONKURS ZA STUDENTSKI POSAO!
Asistent/Administrator/Kurir u računovodstvu

 

 

Mi smo CAPITALIA.

Pomažemo privrednim društvima, samostalnim djelatnostima (obrtima), udruženjima i fondacijama da unaprijede svoje poslovanje pružajući potrebne i djelotvorne savjete iz oblasti finansija i računovodstva. Knjigovodstvo, plaće, porezi i ostali računovodstveni zahtjevi sastavni su dio naše usluge.

Uvjerenja smo da se sve može unaprijediti kreativnošću, strašću i predanim radom. Snažno vjerujemo da ćete, uz našu pomoć, moći odgovoriti izazovima koji budu postavljeni pred vas.

U agenciji CAPITALIA tražimo proaktivne ljude koji pokušavaju promjeniti način na koji stvari funkcionišu. Otkrivajući vlastite potencijale doprinjećete i našem razvoju.

Mi radimo u društvu poduzetnih, nezavisnih i inspirativnih klijenata. Mala pomoć da oni ostvare svoje ciljeve je razlog zbog kojeg postojimo. Vjerujemo da nam vi u tome možete pomoći. Ukoliko postanete dio našeg tima moći ćete se u potpunosti upoznati sa svim dijelovima poslovnog procesa, od administracije, finansija, poslovne komunikacije do marketinga.

Ako si student, motiviran da gradiš svoju karijeru u finansijama i računovodstvu, te misliš da i ti možeš doprinijeti kreativnom radu agencije CAPITALIA i boljem poslovnom okruženju, napravi prvi korak i javi nam se tako što ćeš poslati svoj CV na info@capitalia.ba

 

CAPITALIA je idealno mjesto za početak tvoje karijere!

 

Pošalji nam svoj CV!

info@capitalia.ba , +387 33 574 500

Podijeli s drugima
Ako već znate kako vam možemo pomoći, zakažite besplatne konsultacije odmah!