logo-long-b
Capitalia

Naš cilj u 2020. i dalje pratiti razvoj tržišta i potrebe naših klijenata

Sadržaj

Poštovani klijenti i poslovni partneri,

Hvala Vam na ukazanom povjerenju.

Zahvaljujući tome postigli smo sjajne poslovne rezultate u 2019. godini.

Sjajna 2019. godina

Posvećenost zaposlenih u Agenciji Capitalia i dobri, otvoreni odnosi s našim klijentima donijeli su rezultate koji nas čine ponosnim. Pomjerili smo granice u rastu i razvoju, uložili napore u razvoj tima, ulaganje u edukaciju rezultiralo je sa još dvoje certificiranih računovođa u timu Agencije Capitalia.

Izuzetno smo ponosni što je Capitalia prepoznata i uvrštena među 10 najpoželjnijih poslodavaca u BiH u 2019. godini u sektoru računovodstva i revizije.

Za nas je ovo priznanje izuzetno značajno jer uz edukacije, seminare i razvoj organizacijske kulture želimo biti mjesto na kojem ljudi kvalitetno provode vrijeme i zadovoljni se vraćaju svakog novog dana. Samo uz ovakav pristup poslu klijentima možemo ponuditi bolju uslugu.

Uz konstantno obrazovanje, jedna od aktivnosti tijekom cijele 2019. godine je usklađivanje i poštivanje propisa u BiH. Kako to biva u tranzicijskim zemljama, bilo je dinamično, te u budućnosti očekujemo jednaku dinamiku promjena.

Unapređenje poslovanja i društvena odgovornost

Poslovanje u BiH postaje sve kompleksnije i zahtjevnije, a gotovo sve industrije zahvatila je praksa brisanja geografskih granica, pa gotovo da nema biznisa koji posluje isključivo u okviru granica BiH. Zbog toga je Agencija Capitalia željela klijentima olakšati i ponuditi „one stop shop“ uslugu. 

Od ove godine tim smo proširili i ponudili uslugu pravnog savjetovanja. Dok naši klijenti razvijaju proizvode i usluge, skaliraju biznis i pokreću start-upe, Capitalia brine o administraciji, porezima, promjenama…

Društveno odgovorno poslovanje nekada je bila naša strateška opredijeljenost. Sada ovu aktivnost vidimo kao potrebu, zajednice u kojoj poslujemo i potrebu kompanije koja posluje i razvija se u toj zajednici. Kroz humanitarne i sportske aktivnosti želimo i dalje pomagati onima koji ulažu napore u razvoj ove zemlje. 

Pored humanitarnih aktivnosti, dijeljenje znanja shvatili smo kao svoju obavezu prema društvu. Capitalia blog koji ove godine bilježi rekordan rast čitanosti, postao je alat za unapređenje finansijske pismenosti građana BiH. Svoje znanje o finansijama, računovodstvu, primjeni zakonskih propisa i dospjelih rokova dijelimo i na društvenim mrežama i na Capitalia newsletteru.

Pored toga, svake godine Capitalia tim, kroz praksu u agenciji, mjesecima ulaže svoje vrijeme i napore u obrazovanje studenata ekonomije, kako bismo sutra svi imali sposobne stručnjake iz oblasti finansija i računovodstva.

Najveća snaga i investicija jedne kompanije su upravo zaposleni.

Cilj za uspješnu 2020.

Vaša ocjena našeg rada nam je izuzetno važna, jer se Capitalia razvijala i rasla zajedno s klijentima. Svaki komentar, pitanje, primjedbu i sugestiju možete poslati na email info@capitalia.ba.

Naš cilj u 2020. godini je i dalje pratiti razvoj tržišta i potrebe naših klijenata i u skladu s tim ponuditi usluge po mjeri svakog klijenta. Važno nam je da zadržimo poziciju vodeće računovodstvene agencije u BiH, jer je to potvrda da poslujemo u skladu s promjenama.

Zahvaljujemo se klijentima i poslovnim partnerima na ukazanom povjerenju, uz želju da naše aktivnosti i nastojanja pomognu da u 2020. godini ostvarite rast i razvoj. 

Hvala Vam na povjerenju i sretna Vam 2020. godina. 

Podijeli s drugima
Ako već znate kako vam možemo pomoći, zakažite besplatne konsultacije odmah!