logo-long-b
Capitalia

CAPITALIA otvara vrata svoje nove poslovnice!

Sadržaj

Novi poslovni prostor agencije Capitalia je vrhunski opremljen ured, a u sklopu samog centra klijenti imaju i druge pogodnosti, obezbjeđen parking prostor i raznovrstan spektar drugih usluga i sadržaja.

Klijenti će ulaskom u novu poslovnicu agencije Capitalia na raspolaganju imati svog relationship managera koji će pomoći preporukama i savjetima, na raspolaganju su i informativni i edukativni poslovni sadržaji, pristup Wi-Fi mreži.

Poslovnica će novim i postojećim klijentima, dizajnom i opremljenošću omogućiti ugodnu interakciju i iskustvo, te dodatno približiti  usluge poreznog, pravnog i finansijskog savjetovanja.

Otvorenje ove poslovnice je rezultat ustrajnosti za unapređenjem usluga koju pružamo, uloženog vremena, ideja, rada, te bliska i kvalitetna saradnja samog kolektiva i prije svega, lojalnosti naših klijenata. – poručio je generalni direktor računovodstvene agencije Capitalia Nedim Haverić.

Proteklu 2017. godinu obilježio je konstantan rast poslovanja i povećanje kolektiva agencije Capitalia. U 2018. godini razvoj se nastavlja unapređivanjem digitalizacije usluga, novim načinima komunikacije i ulaganjem u nove tehnologije.

Unapređenje saradnje sa poslovnim partnerima i dalje je najvažniji aspekt poslovanja čime Capitalia još jednom opravdava epitet lidera na tržištu finansijskih usluga.

Pozivamo vas da nas posjetite u novom prostoru već početkom aprila 2018. godine. Očekujemo vas!

Naravno, i dalje smo vam dostupni i na raspolaganju u poslovnom prostoru u Ul. Zmaja od Bosne 47a.

Želimo biti i vaš partner za uspjeh.

Podijeli s drugima
Ako već znate kako vam možemo pomoći, zakažite besplatne konsultacije odmah!