logo-long-b

O nama

Mi smo online računovodstvena agencija! Želja nam je doprinijeti unapređenju poslovanja naših klijenata i poslovne zajednice.

Mi smo CAPITALIA.

Fokusirani smo da napravimo razliku za klijente, kolege i poslovnu zajednicu u kojoj živimo i radimo.

Pomažemo privrednim društvima, samostalnim djelatnostima (poduzetnicima i obrtima), udruženjima i fondacijama da unaprijede svoje poslovanje pružajući potrebne i djelotvorne savjete iz oblasti finansija i računovodstva. Knjigovodstvo, plaće, porezi i ostali računovodstveni zahtjevi sastavni su dio naše usluge.

Zapošljavamo stručnjake iz oblasti finansija i računovodstva koji su privrženi svom poslu. Visoki nivo ljubaznosti i profesionalizma garantuje kvalitetnu uslugu prilagođenu potrebama klijenata.

Misija i vizija

Naša misija je unapređenje poslovanja naših klijenata pružanjem najkvalitetnijih finansijskih i računovodstvenih usluga.

Vjerujemo u sposobnost i kvalitet naših ljudi. Sposobni smo pružiti usluge na vrhunskom nivou i takmičiti se sa svjetskom konkurencijom. Stalno učimo, razmjenjujemo mišljenja, vrijedno radimo, mijenjamo se, istražujemo i koristimo najnovije tehnologije. CAPITALIA pomaže u vođenju i unapređenju poslovanja!

Naš tim

Naš tim ekonomista naporno radi na rješavanju složenih problema koji se javljaju u poslovanju. Računovodstvo je univerzalna tačka bola za sve poduzetnike i mi to pokušavamo promjeniti.