capitaliablog-logo-long-b
Capitalia

Capitalia, računovodstvo, knjigovodstvo i partner za Vas!

 

 

Poštovani klijenti i poslovni partneri,

 

Sa zadovoljstvom Vam se želimo zahvaliti na ukazanom povjerenju i uspješnoj poslovnoj 2017. godini.

Zahvaljujući predanom radu svih zaposlenika u prethodnoj godini, učvrstili smo poziciju vodeće računovodstvene agencije koja kontinuirano raste i unapređuje svoje poslovne procese.

Suočavajući se s izazovom usklađivanja i poštivanja propisa u BiH, CAPITALIA je uspješno realizirala svoje aktivnosti i osigurala poštivanje propisa uz značajan angažman praćenja usklađenosti sa zakonskim izmjenama.

Jedna od aktivnosti je bila i izbor nekoliko advokatskih kancelarija sa kojima smo ostvarili saradnju, a u cilju kvalitetnije usluge.

Također, uspješno smo implementirali novu uslugu izrade Izvještaja (Studije) o transfernim cijenama i održali stručni seminar.

 

Digitalizaciju smatramo ključnom za budućnost uspješnog poslovanja, pa smo načinili značajne korake u tom smjeru. Predstavili smo nova rješenja za brže i efikasnije usluge, ponudivši našim klijentima da štede svoje vrijeme koristeći cloud poslovni softver i dostavljaju dokumentaciju elektronskim putem.

Nastojali smo kvalitetno informisati sve zainteresirane pružajući informacije putem naše web stranice, CAPITALIA newslettera, Facebooka, LinkedIn-a i drugih kanala.

U ovoj godini pokazali smo stratešku opredjeljenost društveno odgovorne kompanije. Kroz humanitarne i sportske aktivnosti dali smo podršku ljudima i organizacijama koji svojim predanim radom unapređuju našu zemlju. U narednom periodu pomagat ćemo i svojim znanjem uticati na daljnji razvoj zajednice, a za dobrobit svih nas.

 

Veliko nam je zadovoljstvo reći da je naš poslovni rast omogućio da pojačamo CAPITALIA tim sa 4 nova zaposlenika od čega 2 sa zvanjem Bakalaureat menadžmenta i 2 sa zvanjem Magistar menadžmenta.

Naš cilj u 2018. je dodatno poboljšati usluge klijentima, što ćemo ostvariti značajnijim ulaganjem u znanje zaposlenika, povećanjem uslužnosti, novim načinima komunikacije i novim tehnologijama koje planiramo primijeniti.

 

Mnogo nam znači vaša ocjena našeg rada, pa Vas ohrabrujemo da sve primjedbe, sugestije i prijedloge uputite na e-mail info@capitalia.ba , a mi ćemo se potruditi da iste ugradimo u našu uslugu.

 

Zahvaljujemo se svim klijentima i poslovnim partnerima na lojalnosti i ukazanom povjerenju, s nadom da će naše aktivnosti i planovi za 2018. godinu pomoći unapređenju poslovanja svih nas i učvrstiti naše uspješne odnose u godini koja je pred nama.

 

P.S. Hvala na povjerenju i sretna Nova 2018. godina!

Podijeli s drugima
Ako već znate kako vam možemo pomoći, zakažite besplatne konsultacije odmah!