logo-long-b

Savjetovanje

Unajmite našeg finansijskog direktora!

Donosite odluke na temelju detaljnih procjena vašeg poslovanja. Angažirajte stručnog i iskusnog savjetnika kako bi dodatno razvili svoj biznis!

Zakažite besplatne konsultacije i kontaktirat će vas jedan od naših savjetnika.

Brzorastući biznis treba jasan pogled u budućnost. Naš tim iskusnih računovođa, poreznih savjetnika i menadžera će vam pomoći da upravljate većom kompleksnošću biznisa. Dodatno ćemo pomoći i osnažiti vaše timove. Unajmite našeg finansijskog direktora!

Pomažemo Vam da gradite svoj biznis i koristite finansijske izvještaje, budžetirate, i upoređujete sa konkurencijom. Brzorastuća firma ne može priuštiti finansijskog direktora u punom radnom vremenu. Angažujte nas po potrebi! 

Neke od naših usluga:

Na temelju rezultata analize i procjene, klijentima predstavljamo najbolje mogućnosti i predlažemo aktivnosti za poboljšanju poslovanja. Svi procesi i analize prilagođeni su svakom klijentu i njegovom načinu poslovanja.

Konsultantski tim Capitalia čine...

Capitalia tim čini mreža eksperata koju angažujemo u zavisnosti od specifičnosti zadatka. Ekspertska znanja iz različitih oblasti daju nam mogućnost predlaganja rješenja i predviđanja trendova. Pružamo inovativna i prilagođena rješenja za postizanje održivih rezultata najviše kvalitete, pokazujući na taj način da je naš tim posvećen ispunjenju postavljenih ciljeva.

Iskustva klijenata

Profesionalni, susretljivi i pouzdani!

"Profesionalni, susretljivi i pouzdani. Capitalia je idealan spoj mladosti i iskustva. Svaka preporuka."

Edin Hamzić
Freelancer

Potpora i sigurnost u poslovanju!

"Od samog početka Capitalia d.o.o. nam je pružala potporu i sigurnost u poslovanju, brzo su pronalazili riješenja za probleme na koje smo nailazili i savjetovali nas sa ciljem prevencije nastanka poteškoća. Pored redovnog ispunjavanja zakonskih zahtjeva, Capitalia d.o.o. je doprinijela proširenju mojih menadžerskih alata sa redovnim dostavljanjem finansijskih izvještaja. Pozitivno me je iznenadilo i to što podacima o poslovanju sada mogu pristupiti u svakom momentu odnosno što prate nova tehnološka dostignuća i uvode ih u svoje poslovanje. Capitalia d.o.o. nam pruža proaktivo računovodstvo koje u potpunosti odgovara današnjoj turbulentnoj ekonomiji. Nadamo se nastavku uspješne saradnje."

Ladislav Krasny
Walter IT Solutions, direktor

Cjenovnik savjetodavnih usluga

U slučaju vašeg nezadovoljstva našom uslugom u prva tri mjeseca, garantujemo povrat novca bez dodatnih pitanja.

savjetovanje

*60,00

KM / sat

Osnovna usluga

*Prvi sat besplatan uz računovodstvo

Osnovna usluga uključuje

  • Savjetovanje i komunikacija u redovnom poslovanju klijenata sa mjesečnim ugovorom.
  • Posvećen tim iskusnih i stručnih poslovnih savjetnika, pomoć u svakodnevnom poslovanju, usklađivanje sa zakonskim rješenjima, komunikacija sa poreznim institucijama, bankama, investitorima, planiranje i praćenje finansijskog poslovanja.
savjetovanje

100,00

KM / sat

Najam eksperta

da brine o vašim finansijama!

Dodatni zahtjevi

  • Najam experta, specifični zahtjevi, porezno savjetovanje!
  • Angažman ekperta da brine o vašim finansijama, prezentacija finansija potencijalnim investitorima, komunikacija sa bankom, angažman Certificiranog računovođe sa važećom licencom, angažman advokata, angažman ovlaštenog revizora.
savjetovanje

180,00

KM / sat

Po zahtjevu

Za korisnike bez mjesečnog ugovora

Savjetovanje po zahtjevu

  • Savjetovanje korisnika koji nemaju mjesečni ugovor!
  • Izrada studija o transfernim cijenama, pomoć u žalbenom postupku, izrada poreznih mišljenja, akvizicije i vrednovanje investicija

*u cijenu nije uračunat PDV.

CAPITALIA d.o.o. ispunjava propisane uslove za pružanje računovodstvenih usluga i upisana je u javni Registar pravnih lica Ministarstva finansija FBiH.

CAPITALIA d.o.o. POSJEDUJE POLICU OSIGURANJA OD PROFESIONALNE ODGOVORNOSTI.