capitaliablog-logo-long-b
Capitalia

TRENING: Javni nastup – noćna mora, probudite se i uživajte

Detaljnije o treningu

Imate li strah od javnog nastupa? Ili niste zadovoljni načinom na koji vaši zaposlenici javno prezentuju?

Do sada niste radili puno prezentacija ili niste odavno uradili niti jednu, ali Vaš poslodavac je rekao da je sada na Vas red.  Postali ste nervozni i pitanja kao: „Šta ću reći?“, „Kako ću savladati ovo?“, „ Kako ću se pripremiti?“, „Da li da koristim PowerPoint?“ svakodnevno Vam prolaze kroz glavu?  Bez obzira da li ste pojedinac ili obavljate menadžersku funkciju smatrate da ideje koje imate su jako dobre, ali nikako da ih prezentujete na pravi način?

Capitalia trening centar, na temu „Javni nastup – noćna mora, probudite se  i uživajte!“- će Vam omogućiti odgovore na ova pitanja i naučiti Vas vještinama koje doprinose uspješnom prezentovanju. Prezentacije su dio posla i ozbiljnih sastanaka, diskusije sa kolegama, klijentima i poslovnim partnerima. . Važno je razumjeti da se vještine prezentacije mogu savladati. Neke od činjenica su da je Gallup istraživanje pokazalo da 40% populacije osjeća strah od javnog nastupa ali sa druge strane na stranici LinkedIN 593.481 član posjeduje vještine prezentacije! Ukoliko Vi niste u tom broju ne oklijevajte prijaviti se!

 

„Svijest  je divna stvar. Počinje da radi onog

trenutka kad se rodite, i nikad ne prestaje

dok ne počnete govoriti u javnosti.„

John Mason Brown

 Cilj treningaCoaching radionice na temu „Javni nastup, uživanje ili noćna mora?“ će polaznicima pomoći da savladaju tehnike efikasnog nošenja sa napetošću, pripremajući se i iznoseći prezentaciju, neovisno o kojem tipu javnog nastupa je riječ. Također će im predstaviti priliku da nauče pravila efikasnog prezentiranja, otkrivanjem izvora lične snage i nastupa.
Rezultati treninga

Po završetku ovog petodnevnog treninga bit ćete u mogućnosti:

  • Identifikovati i pravilno se susresti sa potrebama slušaoca
  • Dostići Vaš cilj prezentovanjem
  • Kontrolisati nervozu i stres
  • Efikasno se pripremiti za prezentaciju
  • Doprinijeti stvaranju uspješnih prezentacija
  • Postati interesantni, nepokolebljivi i primjećeni

Također po završetku treninga, polaznici se dobiti CERTIFIKAT/Uvjerenje o uspješno odslušanom programu obuke kao stručni dokaz novo stečenih znanja i kompetencija. Na jednoj od interaktivnih radionica polaznici će izvoditi praktičnu vježbu prezentacija, pri čemu će po finalizaciji treninga imati i svoj video uradak.

 

Ko je trenerica?

Aida Sujoldžić je diplomirani psiholog sa više od 15 godina radnog iskustva u privatnom i nevladinom sektoru u upravljanju ljudskim potencijalima, općem i tehničkom upravljanju projektima, menadžmentu, marketingu, mentoring i coachingu. U januaru 2014.godine je pokrenula praksu ‘Coaching by Aida’ koja ima za cilj izgradnju potencijala i poboljšanje efikasnosti pojedinaca, bez obzira da li je posrijedi tim, menadžer, menadžerica, ili neko sa uočenom potrebom za ličnim razvojem.

Na specifičan i jedinstven način Aida spaja ključne aspekte razvoja 21.vijeka-emotivnu i duhovnu inteligenciju, vještine vođenja i kontinuirano učenje.

 

Datum, vrijeme i mjesto održavanja treninga

Počinje: 15. marta 2016. godine

Završava: 24.marta 2016. godine

Trening se održava u večernjim terminima, ukupno 10 sati tj. 5 radnih dana po 2 sata raspoređenih u dvije sedmice.  Mjesto održavanja je biznis centar Networks, koji se nalazi u ulici Skenderpašina 1 u Sarajevu.  TAČNA LOKACIJA NETWORKS

 

Cijena treninga

380KM sa PDV-om

 

PRIJAVE SU U TOKU!
Prijave se vrše popunjavanjem online aplikacione forme koja se nalazi na sljedećem linku:                   PRIJAVA ZA TRENING

Maksimalan broj učesnika je ograničen.

 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas

+ 387 61 572 105

+ 387 33 574 500    trening@capitalia.ba

+ 387 62 105 885    coachingbyaida@gmail.com

 

Podijeli s drugima
Ako već znate kako vam možemo pomoći, zakažite besplatne konsultacije odmah!