Aplikacija za posao

Imamo zadovoljstvo raditi u društvu poduzetnih, nezavisnih, pametnih i inspirativnih klijenata. Mala pomoć da oni ostvare svoje ciljeve, je razlog zbog kojeg postojimo. Svaki aspekt naše firme, od zapošljavanja pa do komunikacije sa klijentima je pažljivo planiran i unapređivan sistem koji služi za postizanje najkvalitetnijih finansijskih i računovodstvenih rješenja. CAPITALIA je više od računovodstvene agencije, mi smo konsultanti, porezni savjetinici, softveraši, pravnici, dizajneri i naravno firma za pružanje usluga.

Razumijemo da se vrijednost čovjeka ne može prezentovati CV-em. Mi smo zainteresovani da saznamo ko ste umjesto šta ste do sada uradili.

Željeli bi da vi budete osoba koja će donijeti nove ideje i svoja razmišljanja. Možete očekivati svakodnevne izazove ali za uzvrat očekujemo da i vi drugima pravite izazove, postavljate teška pitanja, da se konfrontirate staromodnim idejama i nalazite rješenja za složene probleme.

    Pošaljite svoj CV

    Pokušavamo promjeniti način na koji stvari funkcionišu, što nije uvijek lako. Vjerujemo da se sve može unaprijediti kreativnošću, strašću i predanim radom. Pridružite nam se!